NIEUWSPAGINA

West Side Story op het Vrijthof 10 juli 2017

Tonight, Maria, I feel pretty, America, Somewhere... het is slechts een greep uit de vele bekende songs in de West Side Story. De musical werd in 1967 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Nathalie Wood als de geliefden Tony en Maria.

 

Op maandag 10 juli 2017 is deze klassieker te zien op het Vrijthof waarbij de muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door 100 musici van philharmonie zuidnederland, in het grootse decor van André Rieu. De met Oscars overladen en gerestaureerde filmversie - een vrije bewerking van het verhaal van Romeo en Julia dat zich afspeelt in New York - wordt geprojecteerd op schermen op het podium en rond het Vrijthof. De live muziek zorgt voor een extra dimensie!

 

West Side Story - Film with live orchestra is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationale event in het kader van het 25-jarig bestaan van Theater aan het Vrijthof, voor het eerst in de openlucht plaatsvinden!

 

Graag bieden wij u tijdens dit unieke evenement een terrasarrangement aan. Dit arrangement bestaat uit een Italiaans 3-gangen menu voorafgaand aan het concert. Aansluitend kunt u op ons terras genieten van het concert via grote schermen. 

 

Veld is verplicht
Veld is verplicht Onjuiste e-mail
Veld is verplicht
Uw bericht is succesvol verstuurd
Sorry, uw bericht is niet verstuurd

PROGRAMMA

18.30 uur   ontvangst

 

19.00 uur   Italiaans 3-gangen diner

 

Antipasti Veneziano

Italiaanse proeverij van verschillende soorten vis

 

Filetto di Vitello con salsa al Marsala

Kalfsbiefstukjes met een marsalasaus en bijpassende garnituur

 

Tiramisu

Wereldberoemd Italiaans nagerecht

 

*Voor vegetariërs serveren wij op aanvraag een ander menu

 

21.00 uur   Aanvang concert West Side Story

 

Dit unieke concert is een uitgelezen gelegenheid om samen met uw gezelschap te genieten van een heerlijk diner en verrassende wijnen, onder het genot van de muziek van de West Side Story uitgevoerd door philharmonie zuidnederland.

 

De prijs voor dit terrasarrangement bedraagt

€ 49,50 per persoon (excl. € 3,50 reserveringskosten). Voor € 59,50 per persoon (excl. € 3,50 reserveringskosten) kunt u genieten van het 3-gangen menu inclusief een bijpassend drankenarrangement (tafelwaters, een selectie van huiswijnen, pils, fris en koffie).

 

Per gezelschap is er maar 1 arrangement mogelijk!