NIEUWSPAGINA

 • Tonight, Maria, I feel pretty, America, Somewhere... het is slechts een greep uit de vele bekende songs in de West Side Story. De musical werd in 1967 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Nathalie Wood als de geliefden Tony en Maria.

   

  Op maandag 10 juli 2017 is deze klassieker te zien op het Vrijthof waarbij de muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door 100 musici van philharmonie zuidnederland, in het grootse decor van André Rieu. De met Oscars overladen en gerestaureerde filmversie - een vrije bewerking van het verhaal van Romeo en Julia dat zich afspeelt in New York - wordt geprojecteerd op schermen op het podium en rond het Vrijthof. De live muziek zorgt voor een extra dimensie!


 • Komende zomer verzorgt André Rieu weer een aantal sfeervolle concerten op het Vrijthof in Maastricht. Deze concertreeks is elk jaar weer ruim van te voren uitverkocht en staat garant voor een onvergetelijke avond in feestelijke sfeer. De concerten in 2017 vinden o.a. plaats op 7, 8, 9, 14 en 15 juli.

   

  Graag biedt Il Bacaro u tijdens deze concerten een terrasarrangement aan. Dit arrangement bestaat uit een Italiaans 3-gangen menu voorafgaand aan het concert. Aansluitend kunt u op ons terras genieten van het concert via grote schermen.


 • Overalls bearing the company's logo are related to economy and practicality. A preference of corporate style involves a significant increase of costs for development of design solutions, customized tailoring, selection of necessary materials and so on.


 • 1
 • 2